Що приготувати зі спаржевої квасолі

Відварену спаржеву квасолю можна посмажити у клярі. Смачна квасоля на гарнір – підсмажена на сковороді у вершковому маслі. Спаржева квасоля прекрасно поєднується з курячим м'ясом. На сковороді слід підсмажити куряче філе, додати натерту моркву, потім порізані болгарський перець, цибулю та квасолю.

Як смачно приготувати Спаржеву квасолю на сковороді?

Розтопіть вершкове масло на сковороді і перекладіть квасолю. Додайте подрібнений часник і готуйте протягом 2 хвилин. Після цього всипте панірувальні сухарі і розподіліть їх по всій сковороді. Готуйте ще буквально пару хвилин і подавайте до столу.

Як їсти Спаржеву квасолю?

⌂ У кулінарії використовують для приготування супів, гарнірів У кулінарії використовують для приготування супів, гарнірів. Готувати спаржеву квасолю дуже легко і швидко: в окропі протягом 5–6 хвилин, на парі — протягом 8–10 хвилин. А заморожену квасолю взагалі готують лише протягом 2–3 хвилин.

Як смачно приготувати заморожену Спаржеву квасолю?

Заморожену квасолю відварити в підсоленому окропі протягом 40 секунд. Час приготування важливий: якщо його збільшити, квасоля вийде м'якою і менш смачною. 2. Швидко відкинути спаржеву квасолю на друшляк, дати воді стекти та обсмажити на пательні з вершковим маслом і часником протягом 1 хвилини.

Спаржева квасоля – 8 смачних рецептів приготування
Салат з спаржевої квасолі. Це рецепт салату з спаржевої квасолі показує, що корисне і смачне блюдо можна приготувати швидко, дешево і просто.


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *