Що робити, якщо пересолила вершковий соус

Якщо ви пересолили французький вершковий або масляний соус, розбавте його вершками або додайте трохи коричневого цукру.

Що робити якщо Пересолила соус?

Якщо пересолили соус або підливу, то додайте до страви кілька столових ложок води і доведіть до кипіння. Тоді скуштуйте і визначите, чи задовольняє вас смак тепер. Проте такий варіант не варто застосовувати до перших страв.

Як нейтралізувати смак солі?

Нейтралізувати пересіл допоможе кислота або цукор. Якщо дозволяє рецептура, в пересолену страву можна додати лимонний сік, томатну пасту або помідори, цукор, мед. Ще один варіант для виправлення страви – приготувати другу несолону порцію і змішати з пересоленою.

Як можна виправити пересолений суп?

Як виправити пересолений суп Найвідоміший спосіб, який дістався нам від бабусь. У пересолений суп можна додати рис або перловку – вони добре вбирають сіль. Крупу загорніть в марлю і опустіть в каструлю на 15 хвилин, а потім дістаньте. Якщо рис або перловку потім доварити – буде гарнір на друге.

Вершковий соус – 10 рецептів смачного соусу для різних страв
Якщо пересолила фарш — допоможе і врятує подрібнена капуста, сирий кабачок або картопля, які попередньо слід натерти на тертці. З цими …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *