Що робити з червоної смородини на зиму в домашніх умовах

Варення з червоної смородини (червоних порічок) – це корисні, вітамінні й солодкі ласощі, які можна без особливих зусиль досить швидко заготовити на зиму. Таке варення або джем буде чудовим доповненням до чаювання. Також його часто використовують для прикрашання тортів, тістечок і десертів.26 черв. 2020 р.

Що можна зробити з смородини на зиму?

Консервація зі смородини на зиму: 5 вітамінних рецептів

  1. Джем-желе зі смородини з желатином
  2. Компот зі смородини
  3. Варення зі смородини
  4. Наливка зі смородини
  5. Смородина перетерта на зиму без варіння

Кеш

Що можна зробити з Красної смородини?

У кулінарії червону смородину використовують для приготування варення, джемів, компотів, в основному її заготовляють на зиму. Крім того, ягоди червоної смородини відмінно підходять для приготування різної випічки і соусів. З червоної смородини виходить надзвичайно смачне желе.

Що можна зробити з ягід смородини?

Чорна смородина – ароматна, але досить кисла ягода. Залежно від сорту, кущі смородини зріють з початку червня до вересня. Чорна смородина багата на пектин, а, значить, з неї виходять прекрасні варення і джеми. Крім цього, ягоду можна додавати в пироги, напої, морозиво, соуси і желе.

Червона смородина – заготовки на зиму без варіння …
Що цікаво, заготівля червоної смородини на зиму може бути виконана шляхом маринування, тобто, нам знадобиться на 1 кілограм ягід таку ж кількість цукру і 100 грамів оцту, а також півлітра води.


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *