Також бадилля редиски можна додавати в салати, овочеві супи, зелені борщі (замість капусти), тушкувати і робити кімчі. Можна додавати перемелену зелень у яєчню, млинчики, галушки, локшину або ж у домашній хліб.6 черв. 2020 р.
Що можна зробити з редиски?
10 смачних страв з редискою
- 1/10. Авокадо-тост із севіче з редиски …
- 2/10. Галета з редискою — пікантний пиріг …
- 3/10. Кімчі з редиски — корейська гостра закуска по-новому …
- 4/10. Пиріг з редискою і сиром …
- 5/10. Весняне канапе з редискою і черемшею …
- 6/10. Редиска із сирною намазкою — бюджетна альтернатива бутербродам …
- 7/10. …
- 8/10.
Кому не можна їсти редиску?
У деяких випадках можлива індивідуальна нестерпність до редиски. Під час загострення захворювань печінки, підшлункової залози, шлунково-кишкового тракту редиску краще не споживати.
Що їсть листя редиски?
Як боротися із шкідниками редиски? Головний шкідник редиски – хрестоцвіті блішки. Цей крихітний жучок темного кольору спритно стрибає і, незважаючи на свої мініатюрні розміри, може призвести до істотного негативного результату для редиски. Блішки поїдають листя рослини, залишаючи в ньому дірочки. Кеш
Що робити з листям редиски – рецепти та поживна цінність — …
Листя редиски — це їстівна сира зелень. Редиску здавна вирощують заради коренеплоду, але її бадилля також має кулінарну та поживну цінність, особливо молоде, адже ця городня рослина — один …
Залишити відповідь