Заготовки з буряка на зиму вражають різноманітністю і оригінальністю. З червоного коренеплоду можна приготувати салати, ікру, сироп, квас, варення і сік. Вона придатна для маринування та квашення, її можна висушити і заморозити.14 лип. 2023 р.
Як квасити буряк на зиму?
Буряк нарізати шматочками, воду змішати з сіллю та залити нею коренеплід. Зверху поставити гніт і залишити протягом 2-х тижнів, постійно знімаючи піну, що утворилася. Зберігати закваску потрібно в темному та прохолодному місці.
Як варити буряк щоб він не втратив колір?
Помитий буряк залийте гарячою водою, щоб він був повністю покритий рідиною. Для збереження кольору буряка додайте у воду одну ложку оцту або лимонного соку в розрахунку на 1 л води. Варіть під кришкою 10 хвилин за середньої потужності.
Що можна приготувати з столового буряка?
Смачні та апетитні страви з червоного буряка
- Рисовий салат з червоним буряком та тунцем
- Тартар з копченої риби та буряка
- Салат зі свіжого буряка та моркви
- Шведські котлети з буряком
- Крем-суп з буряка
Буряк на зиму — 7 рецептів приготування, покрокові з …
Дуже смачна ікра з буряка з майонезом на зиму. 40 хв 1. Буряк і майонез – завжди відмінне поєднання. Використовуємо цей соус і в заготівлі. Така ікра відмінно підійде в ролі салату до гарячих …
Залишити відповідь