Що стосується ягідників

Як використовують плодові і ягідні рослини?

Плоди та ягоди вирощують для вживання в свіжому вигляді, для приготування різноманітних десертів та заготовок на зиму у вигляді джемів, варення, повидла, маринадів. Із них вичавлюють сік і роблять вина. Особливе місце займають плоди деяких культур у дієтичному харчуванні.

Яка плодова культура в Україні вирощується на найбільших площах?

В Україні найбільшого поширення серед всіх плодових набула яблуня, яка займає більше 70% площі садів.

Що відноситься до ягідних культур?

Ягідні культури — кущові, напівкущові й багаторічні трав'яні рослини, що дають їстівні плоди — ягоди, (суниці, полуниці, чорна смородина, малина, аґрус, білі й червоні порічки; господарське значення мають і дикорослі ягідні рослини: журавлина, чорниця, брусниця).

Як не прогоріти з вирощуванням суниці та інших ягід — аналіз …
Для закладки ягідників практично всіх культур вона радить шукати легкі ґрунти з високим вмістом гумусу. … що там є малина без поливу, але це як гра в рулетку — кожен рік по-різному …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *