Що зробити із садових яблук

Що робити з яблук?

Яблуко — їстівний плід яблуні, соковитий та багатий на вітаміни. Цей фрукт вживається в їжу у свіжому, квашеному, печеному вигляді. З яблук роблять джеми, повидла, безалкогольні та алкогольні напої, різні десерти та цікаві страви.

Що можна зробити з гнилих яблук?

В цілому, опалі яблука можна просто закопати в саду. Для цього потрібно зібрати всі плоди, відсортувати, прибравши згнилі або запліснявілі. Подрібніть їх і закопайте під плодові дерева в пристовбурні кола. Зверху засипте грунтом, можете додати листя або гной.

Що можна зробити з кислих яблук?

Яблука кислих сортів найкраще використовувати для приготування м'ясних страв. Вони чудово гармонують в якосты начинки для м'ясних рулетів. Можна тушкувати з ними м'ясо або додавати в страви з курки і риби. Яблуками добре фарширувати свинину, або запікати цілком з куркою або качкою.

Що приготувати з яблук: 15 смачних та швидких рецептів
15 простих закусок із листкового тіста, які можна приготувати вдома; Як приготувати свинячу печінку – 20 рецептів смачних страв; 20 легких та смачних супів без картоплі


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *