Що робити з яблук?
Яблуко — їстівний плід яблуні, соковитий та багатий на вітаміни. Цей фрукт вживається в їжу у свіжому, квашеному, печеному вигляді. З яблук роблять джеми, повидла, безалкогольні та алкогольні напої, різні десерти та цікаві страви.
Що можна зробити з гнилих яблук?
В цілому, опалі яблука можна просто закопати в саду. Для цього потрібно зібрати всі плоди, відсортувати, прибравши згнилі або запліснявілі. Подрібніть їх і закопайте під плодові дерева в пристовбурні кола. Зверху засипте грунтом, можете додати листя або гной.
Що можна зробити з кислих яблук?
Яблука кислих сортів найкраще використовувати для приготування м'ясних страв. Вони чудово гармонують в якосты начинки для м'ясних рулетів. Можна тушкувати з ними м'ясо або додавати в страви з курки і риби. Яблуками добре фарширувати свинину, або запікати цілком з куркою або качкою.
Що приготувати з яблук: 15 смачних та швидких рецептів
15 простих закусок із листкового тіста, які можна приготувати вдома; Як приготувати свинячу печінку – 20 рецептів смачних страв; 20 легких та смачних супів без картоплі
Залишити відповідь