Щоб сушені яблука не темніли

Як правильно підготувати фрукти для сушіння Щоб порізані яблука не темніли і зберегли якомога більше вітамінів, бажано перед сушінням обробити нарізані шматочки 1% сольовим розчином або розчином лимонної кислоти (занурити на 3-4 хв.).22 лист. 2022 р.

Як зберігати сушені яблука в домашніх умовах?

Найкраще зберігати сушені яблука в мішечках зі щільної натуральної тканини. Можна використовувати коробки з картону, що герметично закриваються, кошики, дерев'яну тару, в яку не проникнуть шкідники. Дно і верх такої тари потрібно вистилати вощеним, щільним папером.

Як правильно сушити яблука в духовці?

Розігріти духовку до 85°C. Листи або грати застелити пергаментом, нарізані яблука викласти тонким шаром і залишити дверцята духовки відкритими. Через 2 години, перевернути яблука, а листи поміняти місцями. Через 3 години зменшити температуру до 70°C.

Як зберігати сушену?

Можна зберігати сухофрукти і в холодильнику при температурі 3-8 °С, і в морозилці при -20 °С, але не можна їх розморожувати декілька раз, оскільки від регулярного різкого перепаду температур сушені плоди псуються і стають непридатними. Важливо!

Як зробити сушку з яблук і груш в домашніх умовах – поради – …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *