Сир із сироватки в домашніх

Як зробити сир з закваски в домашніх умовах?

Для приготування сиру використовуйте закваску Сир VIVO і молоко (коров'яче, козяче…). З 1 літра молока вийде 150-200 г сиру. 1 флакона закваски досить для сквашування до 3 літрів молока. 2 Отриману кисломолочну основу для сиру підігрівати в каструлі на маленькому вогні протягом 40-50 хвилин. Кеш

Який сир роблять з сироватки?

Традиційний італійський сир, отриманий із сироватки, – це рикота. Ніжна кремово-сирна структура, приємний солодкуватий смак і чудова здатність відтіняти і підкреслювати інші продукти і спеції роблять сир справжньою знахідкою. Рикота вирізняється низьким вмістом жиру і великою кількістю білків, кальцію, фосфору і цинку.

Що можна зробити з сироватки?

Найчастіше сироватку застосовують для підживлення помідорних і огіркових грядок. Нарівні з цими культурами добре сприймають добрива баштанні, коренеплоди й цибуля. З плодових дерев сироватка корисна яблуням, із садових квітів – трояндам і півоніям.

Як зробити сир з сироватки
Для приготування сиру в домашніх умовах використовують і інші інгредієнти: наприклад, лимонний сік або лимонну кислоту, і кожен раз виходить новий вкус.Дайте молоку постояти, щоб сир добре …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *