Ідеальний варіант — вводити сир в прикорм після 9 місяців. Як це правильно зробити і який сир краще давати малюкові — докладніше в цій статті. Домашній сир — один з кращих постачальників білка, кальцію, фосфору, вітамінів групи В і фолієвої кислоти для малюка.
Скільки Випікати сирники?
Викласти сирники на змащене вершковим маслом деко. Випікати у розігрітій до 180°С духовці протягом 30- 40 хвилин або до рум'яності.
Скільки часу смажити сирники?
Скільки смажити сирники Перший варіант достатньо смажити з двох сторін по 5 хвилин до золотистості. Заморожені сирники готують по 5 хвилин з кожного боку, а потім накривають кришкою і готують ще 7-10 хвилин, щоб сирники «дійшли» усередині.
Що потрібно для сирників?
Сирники
- Сир жирний – 500 г
- Яйце – 1 шт.
- Цукор – 4 ст. л.
- Борошно – 5-6 ст. л. ( 3-4 ст. л. – у тісто, решта – для панірування)
- Олія для смаження
Як приготувати сирники – рецепт смачних сирників — УНІАН
Сир – 400 г Яйця – 1 шт. Цукор – 3 ст. л. Банани – 1 шт. Манна крупа – 4 ст. л. Сода харчова – 1 г Олія – 50 г Борошно – 50 г Якщо сир дуже крупнозернистий, його слід подрібнити за допомогою блендера. З’єднати …
Залишити відповідь