на один літр смородини додайте 2 кг цукру; доведіть смородину до пюреобразного стану і залиште її на 2-3 години; перелийте смородину з цукром в банку і поставте в холодильник мінімум на 20 годин.4 жовт. 2022 р.
Скільки потрібно цукру для смородини?
Будуть потрібні:
- ягоди — 1 кг;
- цукор — 1,2-1,5 кг.
Кеш
Скільки цукру потрібно для варення з смородини?
Варення зі смородини п'ятихвилинка
- цукор – 1-1.5 кг;
- вода – 200-250 мл;
- смородина – 1 кг (можна брати червону, чорну або білу).
Як швидко перетерти смородину?
Смородину перебрати та промити. Залишити ягоди в ситі, щоб зайва вода стекла. Підготовлені ягоди смородини подрібнюємо в пюре, за допомогою м'ясорубки або блендера. Невеликими порціями перетерти ягідне пюре через дрібне сито, видаляючи кісточки і шкірку.
Чорна смородина заморожена із цукром – Домашні тварини
Залишити відповідь