1 склянка містить 4,3 г цукру, 3,6 г клітковини. Журавлина містить дуже мало цукру. Зробіть ягоди постійним додатком до ранкової вівсянки, щоб збагатити кашу антиоксидантами.28 квіт. 2022 р.
Скільки цукру в Лохині?
Лохина вважається дієтичним продуктом. Її ягоди складаються на 88 % з води, 7,9 % — цукру, 1,1 % — білків, 1,4 % — органічних кислот, 1,2 % — клітковини і 0,3 % — дубильних речовин і пектинів.
Як правильно вживати журавлину?
Журавлину сушать, вимочують, перетирають з цукром, роблять з неї варення та цілющі відвари, або просто заморожують, щоб потім додавати ягоди в чай. Вважається, що сік журавлини корисний для здоров'я, він надає протизапальну і антистресову дію.
Скільки цукру у чорниці?
В 1 чашці чорних ягідок 7 г цукру. Чорниця містить 2 г білків і 8 г клітковини. Ситно і смачно.
Categories:
Tags:
Залишити відповідь