Найпростіший спосіб приготування пуеру – заварювання у звичайному чайнику або чашці. Для однієї людини можна взяти 3-5 грам (1-1,5 чайних ложки) сухого чаю на 150-200 мл води.
Для заварювання чаю, зрозуміло, знадобиться окріп і якісний пуер. Порція напою на одного людини (150 мл води) передбачає використання 3-5 грам чайного листя. Це приблизно 2 чайні ложки.
Для заварювання та отримання необхідного смаку китайського пуера заварка береться з розрахунку 3-5 г на 150мл.
Пуер заварюють сотнею різних способів, але я розповім про класичне. на 100–150 мл води рекомендую використовувати 3-5 г чаю. Якщо ваш пуер спресований, а не розсипний, потрібно просто відрізати невеликий шматок від бруска. Температура води для шін пуера – не більше 85 ° С, для шу пуера – До 98 °С.
Залишити відповідь