Скільки кип’ятити маринад

Готуємо маринад. На 1 літр води додати цукор 8 чайних ложок, 4 чайні ложки солі та 6 столових ложок оцту 9-процентного. Кип'ятити 3 хвилини й залити гарячим маринадом банки.12 черв. 2020 р.

Скільки часу стерилізувати мариновані огірки?

Банки накрити металевими кришками і відправити на стерилізацію. Необхідний час стерилізації для 1-л банок 8-10 хвилин, а для 3-х літрових- 18-20 хвилин.

Скільки хвилин кип ятити огірки?

заповнені банки переносять в каструлю з теплою водою вода повинна покривати майже всю банку – головне, щоб не потрапляла всередину, навіть при кип'ятінні заготовки в тарі об'ємом 0,5 літра слід кип'ятити близько 15 хвилин, відповідно 1-літрові – пів години

Як робити маринад для огірків?

Для маринованих огірків на 1 літр води беремо 2 столові ложки солі, 2 столові ложки цукру, 2 столові ложки 6% оцту. Оцет для маринованих огірків використовується двох видів – 6% і 9%, рідше – оцтова есенція. На 1 літр готового маринаду потрібно 2 столові ложки 6% або 1,5 ложки 9% оцту.


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *