кедрові горішки – 1 кг; кип'ячена вода – 1 літр; горілка (спирт 40-45 градусів) – 1 літр; мед – 1 кг. May 3, 2014
Наполягати ядерця зовсім не складно: Потрібно взяти на літр самогону: по 300 г очищених та неочищених горішків, 1 кілограм меду, 1 літр води. Потовкти неочищені, пропарені горішки, залити їх водою і поставити в темне місце на 3-5 днів.
До горішків в ємність додаємо цукровий пісок, цедру, листок смородини. Також насипаємо до решти інгредієнтів ванілін. Заливаємо вміст ємності горілкою, потім ретельно перемішуємо. Місткість щільно закриваємо кришкою і прибираємо в темне місце на півтора тижні.
Якщо ви хочете, щоб кедрівка вийшла ароматною та м'якою на смак, дотримуйтесь пропорції 20 грам горішків на літр самогону.
Залишити відповідь