Скільки терміну придатності плавлених сирків?

У Роскачестве додали, що відкритий плавлений сир не можна зберігати більше п'яти днів у холодильнику, при температурі від плюс 2 до плюс 4 градусів Цельсія. Після розкриття упаковки продукт краще тримати в заводській упаковці, якщо це сир у ванночках або стаканчиках. Ковбасний та сир у вигляді брикетів варто обернути у фольгу.

Понюхайте. Якщо відчуваєте аміачний запах сир зіпсований.До ознак псування можна віднести і такі:

  • поява липкого чи слизового шару;
  • зміна консистенції (затвердіння або, навпаки, розм'якшення);
  • здута упаковка.

Якщо сир був приготовлений самостійно, то його стоїть зберігати трохи більше 3-4 днів. Тому не слід виготовляти надто велику кількість.


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *