Скільки часу потрібно смажити шашлик?
Скільки смажити шашлик У середньому шашлик готується від 15 до 25 хвилин. Все залежить від температури вугілля і природних умов: влітку м'ясо просмажиться набагато швидше. Щоб перевірити готовність шашлику, надріжте товстий шматок м'яса і злегка натисніть. Кеш
Скільки часу потрібно щоб замаринувати шашлик?
Свинину, баранину і яловичину маринують 1.5 – 2 години, курку – 30 хвилин; Якщо ви не впевнені в якості м'яса або вік його не можна назвати молодим, то маринувати потрібно в два рази довше. Курка – 2 години, свинина – 4 години, яловичина і баранина – 6 годин; Добу можна маринувати м'ясо будь-якого віку.
Скільки смажити Курячий шашлик?
Смажити курячий шашлик потрібно на так званому сивому вугіллі, близько 15 хвилин. М'ясо повинно стати золотистого кольору, з приємною рум'яною скоринкою. Якщо при надрізі шматочка виділяється рожевий сік – шашлик потрібно повернути на вогонь.
Як правильно смажити смачний шашлик | Life
Categories:
Tags:
Залишити відповідь