Помідори прокрутіть через соковижималку або вручну. Поставте на вогонь і доведіть до кипіння, обов'язково знімайте піну. Додайте сіль і спеції, варіть 15 хвилин.15 серп. 2021 р.
Скільки часу треба варити томатний сік?
Закип'ятити. Потім сік підсолити і приправити спеціями. Кип'ятити 10-15 хвилин на невеликому вогні (пінку прибирати не потрібно). Тим часом ретельно промити банки і кришки, простерилізувати. Кеш
Скільки потрібно варити томатний сік на зиму?
Варити сік треба 15 хвилин, періодично помішуючи та знімаючи піну. За бажанням можна додати сіль і цукор. Але пам'ятайте, сіль знижує корисні властивості томатного соку. Сік треба розлити у попередньо простерилізовані банки та закатати.
Як зробити томатний сік без соковижималки?
Помідори ретельно вимийте, розріжте на 4 частини, зніміть з них шкірку і пропустіть через м'ясорубку. Сік із стиглих помідорів разом з м'якоттю перелийте в каструлю і доведіть до кипіння. Як тільки рідина закипить, зменшити вогонь до мінімуму і варіть сік 15-20 хвилин.
⏰ як варити томатний сік на зиму – рецепт і різні способи …
Як варити томатний сік. продукти для заготівлі 3 літри. томати — 4 кілограми. сіль — 1 чайна ложка без гірки. цукор — 1 столова ложка без гірки. …
Залишити відповідь