При кімнатній температурі – не більше 3 днів, а в холодильнику – не більше 14.
Зберігають айсінг у посуді, в якому відбувалося збивання, перекладати в інший небажано. Тримати під закритою кришкою. Щоб глазур не осіла, при приготуванні потрібно додати до неї трохи лимонного соку. Максимальний термін зберігання – 3 дні.
Зручність айсинга у тому, що прикраси з нього можуть зберігатися нескінченно. Будь-якої миті можна дістати з шафки прикраси і прикрасити якусь випічку. Але, полежавши тривалий час прикраси, стають ще тендітнішими, і набувають жовтого відтінку.
Важливий плюс – термін придатності в сухому вигляді (18 місяців за рахунок високоякісного білка) та термін зберігання в розлученому вигляді у холодильнику (до 7 днів).
Залишити відповідь