Скільки зберігається сухий айсинг?

При кімнатній температурі – не більше 3 днів, а в холодильнику – не більше 14.

Зберігають айсінг у посуді, в якому відбувалося збивання, перекладати в інший небажано. Тримати під закритою кришкою. Щоб глазур не осіла, при приготуванні потрібно додати до неї трохи лимонного соку. Максимальний термін зберігання – 3 дні.

Зручність айсинга у тому, що прикраси з нього можуть зберігатися нескінченно. Будь-якої миті можна дістати з шафки прикраси і прикрасити якусь випічку. Але, полежавши тривалий час прикраси, стають ще тендітнішими, і набувають жовтого відтінку.

Важливий плюс – термін придатності в сухому вигляді (18 місяців за рахунок високоякісного білка) та термін зберігання в розлученому вигляді у холодильнику (до 7 днів).


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *