Капусту порізати, розібрати на шматочки. Кожен шматочок вмочити в клярі і викласти на розігріту сковороду. Обсмажувати цвітну капусту 3-5 хвилин до золотистого кольору.
Як правильно жарити цвітну капусту?
Цвітну капусту відварити у підсоленій воді 5—7 хв. Яйця збити, борошно змішати з сухарями. Після охолодження суміші кожне суцвіття окремо по черзі вмочити в яйце потім в борошно з сухарями і смажити на добре розігрітій олії до золотистого кольору.
Скільки часу смажити цвітну капусту?
Якщо капусту переварити, вона розм'якне, втратить форму і буде не придатною для смаження. Скільки ж варити капусту для смаження? Якщо у подальшому ви плануєте тушкувати або смажити цвітну капусту, то час варіння становить 7 хвилин.
Скільки часу пекти цвітну капусту?
Запікайте цвітну капусту не більше 5–10 хвилин — так у ній збережеться максимум вітамінів та мікроелементів. Страва є корисним доповненням до м'яса та риби. Однак ласувати нею можна й самостійно — ситість на кілька годин гарантована.
Як приготувати цвітну капусту: 10 швидких і смачних рецептів
50 – 70 мілілітрів соняшникової олії; 60 грамів борошна (краще кукурудзяного); 0,5 чайної ложки солі; спеції до смаку. Приготування: Розбираємо качан на окремі суцвіття, кожне ретельно промиваємо. В окріп занурюємо гілочку розмарину, дрібку солі, бланшуємо 5 хвилин. У разі …
Залишити відповідь