Солянка як перша страва

Звідки походить страва солянка?

Байки про солянку Ось, наприклад, що розповідає журнал Marie Claire: "Страва з'явилася в Росії приблизно в XIV-XV століттях, солянкою тоді назвали густий суп, який зазвичай варили на рибному бульйоні з гострими приправами.

Як подати солянку?

Подавати на стіл класичну солянку прийнято з тонкою скибочкою лимона, нарізаним кропом і / або пастернаком і декількома оливками в кожній тарілці. Можна додати сметану за смаком.

Як правильно готувати солянку?

Половину м'яса, ковбасу, огірки, спеції і томатну пасту викласти в сковороду, перемішати. Додати часник, тушкувати 5 хвилин. Викласти зажарку в бульйон і додати другу половину м'яса, посолити, накрити кришкою і варити на маленькому вогні 3-5 хвилин.

Солянка (страва) — Вікіпедія
Соля́нка — заправна перша страва , зварена на м’ясному концентрованому розсолі з різноманітними м’ясними, відрізняється гострим і пряним ароматом. До складу солянок входять солені огірки, помідори, оливки, лимон, каперси, цибуля, лавровий лист. М’ясну — готують з додаванням …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *