Сушіння вишні в домашніх умовах

Як зробити сушені вишні в домашніх умовах?

Щоб приготувати сушені ягоди вишні з кісточкою, вам потрібно діяти так:

  1. ретельно вимийте їх
  2. на деко постеліть фольгу або пергаментний папір
  3. насипте зверху вишні
  4. дві години томіть їх при температурі 45 ° с
  5. встановіть 60℃ до повного висихання ягід. Приблизно цей процес займе ще три години

Кеш

Як сушити вишню без кісточок?

Сушіння вишні в електросушарці Промийте вишні, розсипте їх на деку і дайте їм трохи підвялитись. Можна включити духовку на 70 градусів і прогріти їх протягом 30 хвилин з відкритими дверцятами. Це полегшить видалення кісточок, а вишні під час видалення не будуть так сильно спливати соком. Кеш

Скільки часу сушити вишні в сушарці?

Сушені вишні з корицею Сушіть протягом 20-36 годин при температурі 45-55 градусів Цельсія.

Как сушить вишню в домашних условиях: лучшие советы
Ягоду для сушки нужно собирать в момент, когда она достигла максимальной спелости, или даже немного подвялилась на солнце. Во втором случае вы потратите меньше времени на досушивание. Далее нам нужно промыть все ягоды, удалить испорченные, гнилые и поврежденные, чтобы …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *