Тушонка з козиного м’яса

Що можна зробити з козячого м’яса?

З козлятини можна приготувати безліч блюд. З м'яса роблять котлети, печеню, гасять з овочами і грибами. Можна зварити відмінний плов або гуляш. Дотримання рецептури приготування дозволяє порадувати домочадців і гостей ситними блюдами з козлятини не лише на обід, але і на свято.

Як забрати запах з козячого м’яса?

Якщо м'ясо задихнулося в пакеті, і запах не сильний, його можна врятувати так: Вимочити у холодній воді з ложкою оцту протягом години, після чого обполоснути. Вимочити в лимонному соку або вині протягом години. Якщо шматок великий, його слід розрізати на частини.

Як називається м’ясо кози?

Козлятина, м'ясо кози – це дієтичний продукт. М'ясо козеняти без запаху, нежирне і має ряд переваг. Наявність в козлятини вітамінів групи B і вітаміну E підтримують пружність та тонус шкіри. Козяче м'ясо легко і швидко засвоюється організмом і корисно людям з хворобами серця, судин і при атеросклерозі.

Тушонка з козулі в домашніх умовах – як приготувати, …
Страви з м’яса, Тушковане м’ясо Тушонка з козулі в домашніх умовах Яловичина – найпоширеніший продукт для приготування тушкованого м’яса.


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *