У чому вимочувати гусака

Як замаринувати гуску щоб була м’яка?

Ще один спосіб зробити гуску м'якішою – після патрання натерти її сумішшю з солі, ягід брусниці або журавлини, мелених прованських трав або свіжої зелені, а потім залишити просочуватися від 6 до 48 годин. Кеш

Що їсть гуска?

Вони живляться вівсом, пшеницею, ячменем, гречкою, сочевицею, горохом та коренеплодами, іноді жолудями, також вживають дрібну рибу, земноводних, ракоподібних, молюсків та комах.

Скільки років може прожити гуска?

Гуска китайська: 20 роківГуска / Тривалість життяГуска китайська — вид гусеподібних птахів. Вікіпедія


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *