У чому замочити яблука

Зокрема, потрібно розчинити від 1 до 2 столових ложок меду в 1 склянці води кімнатної температури та замочити порізані яблука у цій суміші на 1-5 хвилин. Якщо ви не готові з'їсти їх одразу, помістіть у холодильник на ніч у поліетиленовому пакеті, і вони залишаться свіжими.

Як замочити яблука в бочці?

На дно бочок викладіть листя смородини і гірчичний порошок Рядами укладіть яблука і залийте їх розчином. Необхідно щоб маринад покривав фрукти на 3-5 см вище Викладіть зверху гніт і залиште на тиждень при температурі 18-20 °С. Кеш

Як квасити яблука на зиму у відрі?

Цукор та сіль розчинити у відрі холодної води. Яблука та листочки смородини ретельно помити. Викласти яблука у ємкість, пересипаючи їх листочками смородини. Залити розсолом та залишити на 3 тижні кваситись.

Як швидко заквасити яблука?

Якщо хочете, щоб вони заквасилися швидше, можна легенько проколоти фрукт по центру. Яблука накидаємо до верху банки, коли залишиться мало місця, можна навіть трохи їх утрамбувати. Додаємо сіль, цукор та заливаємо все холодною водою. Зверху накриваємо капроновою кришкою.

Мочені яблука – п’ять рецептів – Taya.com.ua
Вимочувати яблука слід при температурі + 15- + 18 градусів. Чи готові наші мочені яблука будуть через 4-6 тижнів. Мочені яблука з капустою Для приготування мочених яблук з капустою вам …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *