У яких стравах використовують помідори

Піца, лазанья, канелоні, салати, основні страви з м'ясом, овочами й навіть десерти — соковиті й ароматні помідори доповнять особливим смаком будь-яку страву та соус.18 лют. 2019 р.

Де використовують в Ялені помідори?

В'ялені помідори – улюблені ласощі у багатьох. Їх можна використовувати як самостійну закуску або додавати до м'яса, риби, паст, в салати або бутерброди, і навіть в хліб. Приготувати в'ялені помідори можна самостійно за дуже простим рецептом, і ви більше не будете купувати їх в магазині.

Що буде якщо їсти помідори кожен день?

Помідори постачають вітамін А, який підтримує імунну систему, зір та здоров'я шкіри. Вітамін К добрий для наших кісток. А калій в томатах є ключовою поживною речовиною для роботи серця, скорочення м'язів та підтримки здорового артеріального тиску тощо.

Що можна робити з помідорами?

Салати та Закуски з Помідорів.

  • Віялом запечені баклажани з помідорами та сиром фета
  • Салат Капрезе
  • Салат з руколи з помідорами чері та пармезаном
  • Брускетта з томатами
  • Грецький салат
  • Свіжий салат з помідорів
  • Салат з томатами та моцарелою
  • Салат з яловичиною та помідорами

Помідори – користь, шкода і протипоказання томатів


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *