Варення п’ятихвилинка з чорниці

Як зварити варення з чорниці?

Чорничне варення з яблуками Ягоди чорниці ретельно переберіть, помийте і дайте стекти воді. Потім засипайте їх цукром і залишайте на кілька годин, щоб ягоди пустили сік. Як тільки чорниця пустить сік, її ставлять на маленький вогонь. Варять близько 10 хвилин після закипання, знімаючи піну і часто помішуючи. Кеш

Як закрити варення з чорниці?

Засипати ягоди цукром і залишити на 1-2 години. Покласти каструлю на середній вогонь та довести її вміст до кипіння, періодично помішуючи дерев'яною ложкою. Зменшити вогонь і проварити варення рівно п'ять хвилин. Розлити гаряче варення по стерильних банках і закатати. Кеш

Як правильно робити варення?

Варити варення найзручніше у великій каструлі або мисці, де його можна добре перемішувати. Підготовлені плоди потрібно скласти в миску, залити гарячим цукровим сиропом і витримати 3-4 години, щоб сироп просочив ягоди або плоди. Готовий сироп повинен бути прозорим, підігрітим до температури не нижче 90° С.

12 найкращих рецептів варення-п’ятихвилинки з чорниці
12 найкращих рецептів варення-п’ятихвилинки з чорниці З варенням-п’ятихвилинкою все дуже просто – воно отримало свою назву через час варіння …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *