Як зварити варення з чорниці?
Чорничне варення з яблуками Ягоди чорниці ретельно переберіть, помийте і дайте стекти воді. Потім засипайте їх цукром і залишайте на кілька годин, щоб ягоди пустили сік. Як тільки чорниця пустить сік, її ставлять на маленький вогонь. Варять близько 10 хвилин після закипання, знімаючи піну і часто помішуючи. Кеш
Як закрити варення з чорниці?
Засипати ягоди цукром і залишити на 1-2 години. Покласти каструлю на середній вогонь та довести її вміст до кипіння, періодично помішуючи дерев'яною ложкою. Зменшити вогонь і проварити варення рівно п'ять хвилин. Розлити гаряче варення по стерильних банках і закатати. Кеш
Як правильно робити варення?
– Варити варення найзручніше у великій каструлі або мисці, де його можна добре перемішувати. Підготовлені плоди потрібно скласти в миску, залити гарячим цукровим сиропом і витримати 3-4 години, щоб сироп просочив ягоди або плоди. Готовий сироп повинен бути прозорим, підігрітим до температури не нижче 90° С.
12 найкращих рецептів варення-п’ятихвилинки з чорниці
12 найкращих рецептів варення-п’ятихвилинки з чорниці З варенням-п’ятихвилинкою все дуже просто – воно отримало свою назву через час варіння …
Залишити відповідь