Скільки варити варення з абрикосів?
Дуже простий спосіб приготування варення – 1 частина абрикосів без кісточки і 1 частина цукру, варити 30 хвилин, якщо ви любите більш густе варення, варити 40-60 хвилин на невеликому вогні. Також можна добавляти більше або меньше цукру.
Як зробити джем з абрикосів?
Викласти абрикоси в посуд для варіння, засипати цукром, вичавити сік з половинки лимона. Потримати, поки не з'явиться трохи соку, і варити близько однієї години до загустіння. Готовий абрикосовий джем розкласти в стерилізовані банки та закатати на зиму.
Що можна зробити з абрикосів?
Абрикоси найчастіше використовують для приготування варення, компоту, ароматних пирогів. Їх також можна засушити і приготувати курагу.
Варення з абрикос: 7 кращих рецептів (половинками, джему, …
В завершення ще декілька корисних порад, які допоможуть зрозуміти як варити абрикосове варення так, щоб отримати бажаний для себе результат: 1. Щоб варення було густим, краще використовувати не дуже стиглі абрикоси. У перестиглих плодах міститься менше пектину, тому варення …
Залишити відповідь