Варення з перестиглих абрикосів

Скільки варити варення з абрикосів?

Дуже простий спосіб приготування варення – 1 частина абрикосів без кісточки і 1 частина цукру, варити 30 хвилин, якщо ви любите більш густе варення, варити 40-60 хвилин на невеликому вогні. Також можна добавляти більше або меньше цукру.

Як зробити джем з абрикосів?

Викласти абрикоси в посуд для варіння, засипати цукром, вичавити сік з половинки лимона. Потримати, поки не з'явиться трохи соку, і варити близько однієї години до загустіння. Готовий абрикосовий джем розкласти в стерилізовані банки та закатати на зиму.

Що можна зробити з абрикосів?

Абрикоси найчастіше використовують для приготування варення, компоту, ароматних пирогів. Їх також можна засушити і приготувати курагу.

Варення з абрикос: 7 кращих рецептів (половинками, джему, …
В завершення ще декілька корисних порад, які допоможуть зрозуміти як варити абрикосове варення так, щоб отримати бажаний для себе результат: 1. Щоб варення було густим, краще використовувати не дуже стиглі абрикоси. У перестиглих плодах міститься менше пектину, тому варення …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *