Вівсяна каша з чого роблять крупу

А ще поділимося добіркою рецептів смачної вівсяної каші на сніданок! Вівсянка (вівсяна крупа) – це цілісні зерна вівса, які зібрали з поля і практично не піддавали термічній обробці. У ній збережені і зародки зерна, і висівки.8 лист. 2022 р.

Що буде якщо кожного дня їсти вівсяну кашу?

Кожен день вживаючи вівсянку, ви зменшите потребу в солодощах. Організм буде насичений енергією, а не швидкими вуглеводами, які за своєю суттю марні. Вживання вівсянки поліпшить процеси метаболізму. Наприклад, через два місяці блогерці вдалося схуднути на три кілограми — вона просто їла кашу на сніданок.

Як часто можна їсти вівсяну кашу?

Рекомендований мінімум щодо споживання цього продукту становить 3 рази на тиждень. Це допоможе покращити роботу імунної системи через активацію лейкоцитів, яку стимулює споживання вівсяної каші. Крім того, у цьому продукті міститься клітковина, білки, вітаміни групи В, а також бета-глюкани.

Як роблять вівсянку?

Вівсянка на воді – найпростіший рецепт Доведіть воду до кипіння, додайте пластівці й акуратно помішуйте вінчиком. Таким чином маса вийде однорідної консистенції. У процесі приготування додайте сіль або цукор за смаком. Подавайте готову вівсяну кашу з вершковим маслом, вершками, свіжими ягодами, медом, горіхами.

Вівсяна каша — Вікіпедія
Вівся́на ка́ша (вівсянка) — каша, що готується з вівсяних пластівців (або вівсяного борошна). Рідка вівсяна каша є однією з традиційних страв Великої Британії, зокрема вважається національною шотландською стравою .…


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *