Яблука для пирогів на зиму

Як тушити Яблука для пирога?

Яблука чистим від шкірки, нарізаємо кубиками, висипаємо у розігріту пательню з розтопленим маслом, посипаємо цукром та корицею тушимо 10-15 хв. Залишаємо, щоб охолонули.

Як Карамелізувати яблука на пиріжки?

Почищені яблука порізати кубиком. На сковороду всипати цукор, злегка помішуючи, на середньому вогні, довести його до карамельного кольору, додати вершкове масло. Після розтавання масла всипати порізані яблука, перемішати з карамеллю і тушкувати на великому вогні до випаровування рідини. Перед закінченням додати ваніль.

Як правильно Карамелізувати яблука?

Ставлять сковороду з вершковим маслом на середній вогонь, розтоплюють масло, додають цукор. Суміш постійно помішують, поки цукор повністю не розчиниться, і сироп придбає жовтий колір. Додають шматочки яблук, збільшують вогонь, карамелізують фрукти, до тих пір, щоб м'якоть стала м'якою, але зберегла форму.

Рецепт Яблука для пирогів на зиму (покроковий рецепт з фото)
Обов’язково спробуйте цей простий рецепт яблук для пирогів на зиму! Яблука – 2 кілограма Цукор – 6 Ст.


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *