Щоб зняти жорстку шкірку з лапок, їх потрібно попередньо замочити в холодній воді на 1,5-2 години (у багатьох супермаркетах курячі лапки можуть продаватися вже почищені від твердої шкірки, тому даний етап можна пропустити).
Як зняти шкірку з курячих лапок?
Для цього я їх добре промила і опустила на 3 хвилини в гарячу воду. Дала їм охолонути і зняла жовті мембрани. За допомогою кулінарних ножиць обрізала кігті. Підготовлені таким чином лапки ще раз промила, залила холодною водою і довела до кипіння. Кеш
Скільки калорій в курячих лапках?
215 ккал. Значення в таблиці вказані на 100 г.
Як варити холодець з курячих лапок?
Зніміть з лапок шкіру, видаліть пальчики, решту м'яса помийте. Складіть у каструлю нарізану великими шматками половину курки, лапки, очищену цибулю та моркву цілком. Залийте водою та доведіть до кипіння. Варити з моменту закипання на повільному вогні три години.
як приготувати курячі лапки (з ілюстраціями)
Залишити відповідь