Як чистити курячі лапки

Щоб зняти жорстку шкірку з лапок, їх потрібно попередньо замочити в холодній воді на 1,5-2 години (у багатьох супермаркетах курячі лапки можуть продаватися вже почищені від твердої шкірки, тому даний етап можна пропустити).

Як зняти шкірку з курячих лапок?

Для цього я їх добре промила і опустила на 3 хвилини в гарячу воду. Дала їм охолонути і зняла жовті мембрани. За допомогою кулінарних ножиць обрізала кігті. Підготовлені таким чином лапки ще раз промила, залила холодною водою і довела до кипіння. Кеш

Скільки калорій в курячих лапках?

215 ккал. Значення в таблиці вказані на 100 г.

Як варити холодець з курячих лапок?

Зніміть з лапок шкіру, видаліть пальчики, решту м'яса помийте. Складіть у каструлю нарізану великими шматками половину курки, лапки, очищену цибулю та моркву цілком. Залийте водою та доведіть до кипіння. Варити з моменту закипання на повільному вогні три години.

як приготувати курячі лапки (з ілюстраціями)


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *