Як готувати пастилу в домашніх умовах

Взяти блендер і подрібнити ягоди з цукром в пюре. Деко застелити пергаментом і викласти на нього вишневе пюре. Сушити пастилу в духовці при 70-80°C 4-6 годин, потім остудити. Готову пастилу згорнути" трубочками" або нарізати смужками.27 лип. 2022 р.

Як правильно зберігати пастилу в домашніх умовах?

🔶Добре приготовлена і якісно висушена пастила має щільну структуру і добре зберігається. 🔶Зберігати пастилу бажано при температурі 18-25°С і вологості не вище 65° в місцях не уражених шкідниками (міль).

Як сушити пастилу в сушарці?

Якщо у вас немає піддонів для приготування пастили – необхідно додатково їх придбати. Запустіть сушарку і встановіть необхідну температуру та час сушіння відповідно до рекомендованих. Зазвичай пастилу слід сушити при низькій температурі (45 градусів Цельсія) протягом 10-12 годин.

Що потрібно для виготовлення пастили?

Інгредієнти:

  1. Яблука – 1100 г
  2. Цукор – 60 г
  3. Вода – 50 мл
  4. Рослинна олія – для змащування пергаменту

Кеш

Як зробити пастилу в домашніх умовах – найкращі рецепти
Як зробити пастилу в домашніх умовах – найкращі рецепти. 24.01.2022. Чим замінити шкідливі цукерки та зефірки, звичайно ж, корисною фруктовою пастилою, приготовленою своїми руками. Це ласощі, які …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *