Як готувати суп солянку в домашніх умовах

Порубайте варене м'ясо середніми кубиками. Викладіть у киплячий бульйон всю курку, картоплю, огірки, засмажку та оливки. Перемішайте, приправте сіллю та перцем і варіть солянку ще 15 хвилин під кришкою. Подавайте суп зі сметаною та часточкою лимона.21 жовт. 2022 р.

Що потрібно щоб зварити солянку?

Інгредієнти для солянки

  1. яловича груднина — 700 г
  2. цибулина — 1 шт. ( для бульйону)
  3. лавровий лист — 2 шт.
  4. чорний перець горошком
  5. копчені свинячі ребра — 300 г
  6. кістка яловича цукрова — 300-400 г
  7. шинка — 200 г
  8. ковбаса копчена — 200 г

Що входить до складу солянки?

До складу солянок входять солені огірки, помідори, оливки, лимон, каперси, цибуля, лавровий лист. М'ясну — готують з додаванням відвареного м'яса, ковбаси, сосисок, копченої грудки, свинячих чи телячих нирок та серця. Щоб надати солянці гострого смаку, перед закінченням варіння додають проціджений огірковий розсіл.

Як подати солянку?

Солянку подають із лимоном та ложкою сметани. Але рецепт м'ясної солянки не єдиний. Залежно від того, що ви додаватимете в солянку, ви отримаєте різні рецепти цієї першої страви: рибної, з ковбасою, з капусти, з грибами, овочевої, по-грузинськи, домашньої. Найпопулярніший рецепт солянки м'ясної збірної – класичний.

Як приготувати солянку – 5 найкращих рецептів …
Солянка на основі яловичини, капусти, моркви, цибулі та солоних огірків — це обідня класика. Вона виходить густою, наваристою і ситною. Прогадати з цим рецептом просто неможливо — вдається (ще й смачно!) всім. Як приготувати класичну солянку


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *