Як є глід

Глід (Crataegus oxyacantha) – кущик або невеличке деревце до шести метрів заввишки. Росте на пагорбах, в лісах, на берегах річок, часто можна помітити біля залізничних шляхів. Рослина має гострі товсті колючки та червоні ягоди. Поширений глід на території України, Сибіру, Середньої Азії, Кавказу та Уралу.16 черв. 2020 р.

Для чого пити глід?

Препарати глоду застосовують при функціональних розладах діяльності серцево-судинної системи (нейроциркуляторнідистонії та ін.), а також як допоміжний лікарський засіб у комплексній терапії порушень серцевого ритму (миготлива аритмія, пароксизмальна тахікардія) та на початкових стадіях артеріальної гіпертензії. Кеш

Що лікує Боярышник?

Поліпшення кровообігу, регуляція скорочення серцевого м'яза, очищення судин – це те, чим корисні плоди глоду. Плоди глоду допомагають при аритмії і тахікардії. Вони корисні як профілактичний засіб для попередження інсульту та інфаркту міокарда. Плоди глоду також рекомендовані до вживання гіпертонікам від тиску.

Як правильно пити глід?

Спосіб приготування

  1. Помістіть глід в каструльку. Залийте окропом.
  2. Поставте на водяну баню на 30 хвилин.
  3. Зніміть ємність та накрийте її кришкою. Дайте засобу постояти протягом 10–15 хвилин. …
  4. Дорослі вживають відвар по 1/3 склянки 3 рази на день за 30 хвилин до їди.

Глід. Склад, користь, властивості та застосування глоду
І звичайно, можна використовувати глід в кулінарії: з нього роблять морси, компоти, варять варення, повидла і джеми, готують желе і соуси, начинки …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *