Як кип’ятити кришки для консервування

Термічна стерилізація: кип'ятіння, в духовці, в мікрохвильовці та на парі Щоб прокип'ятити банки у воді, потрібна достатньо велика каструля, на дно якої треба покласти рушник, щоб банки не тріскалися під час нагрівання. Банки та кришки варто акуратно занурити у воду та кип'ятити 10-15 хвилин.

Як стерилізувати кришки для консервування?

Стерилізація у духовці. Кришки просто розкласти. Потім треба помістити деко на нижню поличку в духовку та включити її розігріватись до 180 градусів для електричних духовок та 150 градусів – для газових. Можна використати й решітку. Стерилізуйте банки 20 хвилин.

Як правильно кип ятити кришки?

У каструлі Спочатку необхідно промити кришки в мильному чи содовому розчині. У невеликій каструльці доводимо до кипіння воду, опускаємо кришки і кип'ятимо мінімум 15 хвилин. Кеш

Як правильно стерилізувати банки і кришки?

Якщо кришка з гумою, стерилізувати в духовці її не можна, для цього придатна лише стерилізація кип'ятком до 15 хвилин. Виставляємо температуру в духовці на 100-110° C. Стерилізуємо банки за такої температури 20 хвилин. Вимикаємо духову піч, банки залишаємо всередині, щоб вони трохи охололи. Кеш

Скільки потрібно кип’ятити кришки для консервування?
п’ятнадцяти хвилин Кип’ятіння – популярний і найбільш простий метод. У невеликій каструльці доводять до кипіння воду, опускають кришки і кип’ятять мінімум …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *