Як консервувати сливи на зиму у банках

Як закатати сливи на зиму?

Консервація компоту:

  1. Підготовлені плоди укласти в банки щільно, але не мнучи.
  2. Залити сиропом.
  3. Простерилізувати при температурі 100°С. Час для стерилізації банок 0,5 л — 12-15 хв., для банок 1 л — 15-20 хв.
  4. Герметично закупорити.

Кеш

Скільки потрібно стерилізувати сливи на зиму?

Підготовлені сливи викладіть у каструлю та залийте 500-600 мл води, аби вона їх покрила. Поставте на середній вогонь. Увімкніть духовку розігріватися до 180 градусів, а потім поставте банку для стерилізації на 20 хвилин. Кришку вкиньте у каструлю із киплячою водою. Кеш

Як зробити Гнічені сливи?

Приготовані таким чином сливки мають смак шампанського – ось спробуйте самі. Рецепт нескладний: твердуваті сливи закладають у глиняний горщик, посипають сіллю, додають меду, кладуть гніт і дають побродити тижнів три. Це гарна закуска до м'яса, риби чи навіть до картоплі. А МОЖНА Й З ШОКОЛАДОМ.

Сливи на зиму — 9 рецептів приготування, покрокові з фото …
Сливи на зиму, смачні покрокові рецепти з фото та відео. Сливи на зиму, як приготувати в домашніх умовах, прості рецепти українською мовою.


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *