Як маринувати болгарський перець на зиму.

Приготувати маринад: у воду додати цукор, сіль, олію і спеції, прокип'ятити 4-5 хвилин, потім влити оцет. Підготовлені скибочки бланшувати в окропі 1,5-2 хвилини і відразу перемістити (шумівкою або друшляком) в маринад, що кипить. Готувати 4-5 хвилин на маленькому вогні, швидко перекласти в стерилізовані банки.5 лип. 2020 р.

Як зберегти болгарський перець на зиму?

Стиглі плоди без ушкоджень при температурі 0-2 ° С і при вологості 80-90% будуть зберігатися 2-3 місяці. У підвалі або льосі болгарський перець можна сміливо зберігати протягом трьох місяців. У морозильній камері перець збережеться свіжим півроку. Можна зберігати його цілком, без насіння або порізаним.

Як заморозити болгарський перець на зиму?

Підготовлений перець спочатку розрізати уздовж навпіл, потім кожну половинку розрізати уздовж ще раз. Тепер потрібно скибочки перцю нарізати поперек тонкими смужками або кубиками. Шматочки перцю покласти в пакет для заморожування і помістити в морозилку.

Що робити щоб почервонів болгарський перець?

Що зробити, щоб перці почервоніли Коли справа в похолоданні, рішення тільки одне – утеплювати рослини всілякими способами. Спорудити в теплиці додаткове укриття, розкладати на грядці кругляки або пляшки з водою для накопичення тепла або включати на ніч обігрівачі – кожен вибирає за можливостями.

Найсмачніший маринований болгарський перець на зиму: …
Маринований болгарський перець на зиму. Вам потрібно: солодкий болгарський перець – 2-3 кг, рослинна олія – 1 стакан, оцет 9% – 1 стакан, цукор – 0,5 склянки, сіль – 2 столові ложки, часник – 1 головка,


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *