Для цього у каструлю з водою додаємо цукор, сіль, лавровий листок, перець горошком, олію. Ставимо на вогонь, доводимо до кипіння і кип'ятимо 2 хв. Після цього доливаємо оцет і гарячим маринадом заливаємо часникові стрілки. Закриваємо кришкою.12 черв. 2021 р.
Як засолити Стрілки часнику в домашніх умовах?
Солоні часникові стрілки.
- Помиті і порізані часникові стрілки відварюють в окропі 1 хвилину
- Остуджують їх у холодній воді, просушують на друшляку
- Стерилізують банки
- Варять розсіл з води, солі та цукру
- У банки розкладають стрілки часнику, прянощі
- Заливають їх киплячим розсолом і залишають на 3 дні
Кеш
Як правильно готувати часникові стрілки?
Часникові стрілки помити, перебрати, видалити “коробочки” з насінням. Решту стрілок порізати на частинки по 3-4 см. Покласти порізані пагони в сковороду з олією та смажити на середньому вогні під кришкою 15-20 хв., поки вони не розм'якнуть. Час від часу піднімати кришку і помішувати.
Як замаринувати стрілки?
Візьміть каструлю, вилийте в неї воду, додайте цукор, оцет і сіль і кілька хвилин проваріть. Цим маринадом залийте стрілки і потім в кожну банку покладіть по 5-6 зерняток коріандру, чорного перцю горошком, по одному лавровому листу і по 1 зубчику часнику.
15 легких рецептів маринованих стрілок часнику
Зібрали 15 чудових рецептів! 1. Мариновані стрілки часнику без стерилізації. Збирай стрілки до формування часникової головки. Тобі знадобиться: 1 кг стрілок часнику, 1 ч.л. лимонної кислоти, 25 …
Залишити відповідь