Як можна закрити курей у банки

Скільки курка може зберігатись без холодильника?

Скільки зберігається курка без холодильника При кімнатній температурі від 15 до 25 ° C вона залишається придатною для харчування максимум протягом 2-5 годин.

Як зберегти куряче м'ясо без холодильника?

0:00Рекомендований кліп · 38 сек. Як зберігати курку

Скільки солі на 1 кг м'яса?

На 1 кг м'яса відміряють столову ложку солі без гірки. Зверху залишаємо 1,5 см вільного місця, тому що м'ясний сік підніматиметься, йому знадобиться цей простір, щоб не піднімати і виштовхувати кришки. Головне не прогавити момент, коли тушонка всередині почне закипати.

Ферма.expert
Поїлка для курей своїми руками: покрокові інструкції, схеми, корисні поради

Курка в банку на зиму

Не забудь приготувати соковиті м'ясні заготовки на зиму! Баночки з таким вмістом часто рятують мене, коли часу на готування в обріз. Приготував гарнір, відкрив баночку з м'ясом – ось і повноцінний обід) А ще можна додавати до супу – теж смачно!

Курка в банку на зиму

Склад / інгредієнти

Спосіб приготування

Курячі стегна вимийте, розрубайте на кілька частин. Кістки можна видалити, щоб у банку влізло більше м'яса. Викладіть курку в миску, рясно посипте спеціями, часниковим порошком та перцями.

Цибулю очистіть, наріжте великими кубиками, додайте до м'яса. Не забудьте посолити та додати лавровий лист.

Чисту, стерильну банку наповніть м'ясом зі спеціями не до самого краю, потім долийте трохи кип'яченої води (достатньо пари столових ложок).

Прикрийте банку фольгою та розмістіть у зручній формі для запікання.Надішліть форму з банкою в холодну духовку, встановіть температуру 120 градусів. Дайте духовці прогрітися протягом півгодини, потім збільшіть температуру до 180 градусів і запікайте курку приблизно 2,5 години.

Після цього не поспішайте діставати заготівлю: дайте трохи охолонути в духовці, щоб від різкого перепаду температур банку не луснула. Потім витягніть банку з духовки, закатайте стерильною кришкою (кришки я попередньо кип'ячу), переверніть дном догори і залиште до повного остигання.

Зберігати м'ясні заготовки слід у холодному місці трохи більше 6 місяців.

Код із адресою цієї сторінки

Навіщо потрібен цей код?


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *