Як нарізати соломкою капусту соломкою

Скільки потрібно солі на 20 кг капусти?

Потрібно дрібно нашинкувати капусту соломкою та додати солі (2-2,5%, або ж на 1 кілограм капусти — 20-25 г солі). Сіль потрібна не лише для кращого смаку. Ще вона стримує розвиток сторонніх мікроорганізмів, але не пригнічує розвиток молочнокислих бактерій.

Скільки солі на 10 кг капусти?

Для 10 кг капусти візьміть один 200-грамовий стакан солі.

Як нарізати капусту для квашення?

Квашена капуста класичний рецепт: Зручно мати спеціальну терку, а можна просто нарізати за допомогою ножа тонкими смужками. Капусту викладаємо в глибоку миску. Моркву натираємо на крупній тертці і додаємо до капусти. Руками просто перемішуємо обидва ці інгредієнти.

Як правильно нарізати і шинкувати капусту – покроковий рецепт
У деяких відео рецептах можна побачити, як для овочевого рагу з капустою або для традиційного слов’янського Бігус капусту стругають тонюсенькой …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *