Як вимочити м’ясо кози?
Козине м'ясо, приготоване в мультиварці, виходить соковитим і не має запаху. Краще всього брати свіжий продукт, а не заморожений. Для розм'якшення волокон м'якуша і нейтралізації специфічного запаху м'ясо слід витримати у воді з додаванням оцту або в провині.
Коли ріжуть козенят?
Новонароджених козенят не ріжуть, а відгодовують на м'ясо, причому молодняк годують лише до осені, поки вони не огуляют маток.
Як забрати запах з козячого м’яса?
Якщо м'ясо задихнулося в пакеті, і запах не сильний, його можна врятувати так: Вимочити у холодній воді з ложкою оцту протягом години, після чого обполоснути. Вимочити в лимонному соку або вині протягом години. Якщо шматок великий, його слід розрізати на частини.
Козлові — Вікіпедія
Козлові, або Козові (Caprinae) — підродина парнокопитних з родини бикових. Центральний і типовий рід родини — козел (Capra). Нерідко свійські (одомашнені) форми цієї родини (власне з триби Caprini) називають дивним терміном «мала рогата скотина», або «малий рогатий скот», …
Залишити відповідь