Як погасити сіль у блюді

Що робити якщо страва дуже гостра?

Для нейтралізації гострих приправ використовують оцет або свіжовичавлений сік деяких цитрусових — лимон, лайм. Можна використовувати будь-який інший продукт, який містить органічні кислоти — наприклад, томати, якщо вони не суперечать концепції страви. Цукор має менш виражений ефект, який нейтралізує. Кеш

Як зменшити кислоту в страві?

Молоко і молочні продукти відмінно нейтралізують кислоту. Якщо це доречно в страві – додайте в нього молоко, сметану, вершки або вершковий сир. Після цього смак їжі стане значно м'якше.

Як позбутися гостроти в супі?

Як врятувати переперчений суп Вдалим рішення буде, якщо покласти до каструлі з супом розрізану навпіл сиру картоплину. Коли вона звариться, вийміть її, спробуйте суп, чи зменшилась гострота, якщо ні, додайте ще картоплину. Зменшити гостроту можна додаванням до страви цукру або меду.

Як погасити сіль у блюді – Svodzadat.biz.ua
Як можна нейтралізувати сіль? Що робити з пересоленим смаженим м’ясом? Як прибрати надлишки солі? Як прибрати зайву сіль із смажених котлет? Чим нейтралізувати сіль у блюді?


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *