Як правильно смажити капусту?
Потрібно нарізати півкільцями цибулю і натерти на великій тертці моркву. Обсмажити морквину з цибулею на олії і паралельно нашаткувати капусту. Потім у сковороду викласти капусту і смажити, доки не почне відчуватися характерний аромат смаженої капусти.
Як зробити капусту м’якою?
Якщо капуста велика, можна відразу розділити качан на листи. Варити листи потрібно 2-3 хвилини у підсоленій воді. Цього достатньо, щоб вони розм'якшилися. Попереднього варіння не вимагає молода капуста – вона й так буде м'якою.
Як виростити пекінську капусту в домашніх умовах?
Пекінська капуста любить пухкі ґрунти. Насіння закладають на глибину 0,5−1 см і залишають горщики в темному теплому місці до сходів, потім розсаду потрібно винести на світло. За 3−4 дні до висадки полив припиняють. Коли у розсади утворюється 4−5 справжніх листків, вона готова для висадки в грядку.
Як смачно приготувати китайську капусту :: покрокове …
Китайську капусту помийте або ж зніміть кілька верхніх листків. Відокремте потрібну кількість аркушів капусти (в залежності від кількості приготування голубців), намагайтеся при цьому …
Залишити відповідь