Як помити китайську капусту правильно

Як правильно смажити капусту?

Потрібно нарізати півкільцями цибулю і натерти на великій тертці моркву. Обсмажити морквину з цибулею на олії і паралельно нашаткувати капусту. Потім у сковороду викласти капусту і смажити, доки не почне відчуватися характерний аромат смаженої капусти.

Як зробити капусту м’якою?

Якщо капуста велика, можна відразу розділити качан на листи. Варити листи потрібно 2-3 хвилини у підсоленій воді. Цього достатньо, щоб вони розм'якшилися. Попереднього варіння не вимагає молода капуста – вона й так буде м'якою.

Як виростити пекінську капусту в домашніх умовах?

Пекінська капуста любить пухкі ґрунти. Насіння закладають на глибину 0,5−1 см і залишають горщики в темному теплому місці до сходів, потім розсаду потрібно винести на світло. За 3−4 дні до висадки полив припиняють. Коли у розсади утворюється 4−5 справжніх листків, вона готова для висадки в грядку.

Як смачно приготувати китайську капусту :: покрокове …
Китайську капусту помийте або ж зніміть кілька верхніх листків. Відокремте потрібну кількість аркушів капусти (в залежності від кількості приготування голубців), намагайтеся при цьому …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *