Як сушити чорнослив в сушарці?
Як сушити сливи у електросушарці
- 1 етап: сушимо 4 години при температурі +50… +55ºС. Міняємо лотки місцями та перевертаємо шматочки.
- 2 етап: сушимо 4 – 6 годин при температурі +60 º с. Міняємо лотки, перевертаємо сливи.
- 3 етап: до готовності продукту, приблизно, 4 – 6 годин при температурі +75… +80 С.
Кеш
Як сушити чорнослив в духовці?
В духовці
- перші 5 годин слід сушити при температурі 50º С;
- наступні 6 годин при температурі 70 ºС;
- й потім готувати до готовності при температурі 75-80 ºС.
Кеш
Як розм якшити чорнослив?
Замочіть чорнослив в теплій воді на кілька годин. Він повинен розм'якшити. Смачну водичку, в якій були замочені плоди, пити я не раджу, тому що в ній розчиняються всі шкідливі хімікати, якими обробляють сухофрукти. Зате самі плоди стали набагато чистіше.
Як зробити чорнослив у домашніх умовах в духовці, …
Як зробити чорнослив у домашніх умовах в духовці, сушарці та на сонці Як сушити сливи на зиму: 3 способи приготування чорносливу Прості методи, що допоможуть зберегти врожай на зиму Літо – чудовий час для того, щоб встигнути насолодитися сезонними фруктами та зробити заготовки на зиму, з якими готувати улюблені страви стане ще простіше.
Залишити відповідь