Як посушити чорнослив у сушарці

Як сушити чорнослив в сушарці?

Як сушити сливи у електросушарці

  1. 1 етап: сушимо 4 години при температурі +50… +55ºС. Міняємо лотки місцями та перевертаємо шматочки.
  2. 2 етап: сушимо 4 – 6 годин при температурі +60 º с. Міняємо лотки, перевертаємо сливи.
  3. 3 етап: до готовності продукту, приблизно, 4 – 6 годин при температурі +75… +80 С.

Кеш

Як сушити чорнослив в духовці?

В духовці

  1. перші 5 годин слід сушити при температурі 50º С;
  2. наступні 6 годин при температурі 70 ºС;
  3. й потім готувати до готовності при температурі 75-80 ºС.

Кеш

Як розм якшити чорнослив?

Замочіть чорнослив в теплій воді на кілька годин. Він повинен розм'якшити. Смачну водичку, в якій були замочені плоди, пити я не раджу, тому що в ній розчиняються всі шкідливі хімікати, якими обробляють сухофрукти. Зате самі плоди стали набагато чистіше.

Як зробити чорнослив у домашніх умовах в духовці, …
Як зробити чорнослив у домашніх умовах в духовці, сушарці та на сонці Як сушити сливи на зиму: 3 способи приготування чорносливу Прості методи, що допоможуть зберегти врожай на зиму Літо – чудовий час для того, щоб встигнути насолодитися сезонними фруктами та зробити заготовки на зиму, з якими готувати улюблені страви стане ще простіше.


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *