Як посушити сливи в духовці на зиму

Як правильно сушити сливи в духовці?

More videos on YouTube

  1. 1 етап: потрібно сушити 4 години при 50-55 ºС, після цього, варто поміняти лотки місцями та перевернути шматки.
  2. 2 етап: слід сушити 4-6 годин при 60 ºС, потім, знову поміняти лотки та перевернути плоди.
  3. 3 етап: необхідно сушити до готовності, десь, 4-6 годин при 75-80 ºС.

Кеш

Як правильно сушити сливи в Електросушарці?

Як сушити сливи у електросушарці

  1. 1 етап: сушимо 4 години при температурі +50… +55ºС. Міняємо лотки місцями та перевертаємо шматочки.
  2. 2 етап: сушимо 4 – 6 годин при температурі +60 º с. Міняємо лотки, перевертаємо сливи.
  3. 3 етап: до готовності продукту, приблизно, 4 – 6 годин при температурі +75… +80 С.

Кеш

Як правильно зробити чорнослив?

Сливи можна сушити на сонці: процес триває 4-5 днів, потім сухофрукти досушують у тіні. Інший варіант сушки у сушарці: плоди витримують від 3 до 5 годин за температури 40-50°С. Коли сливи стануть в'яленими, підвищують температуру до 60°С. Через 4 години їх повністю охолоджують та ще сушать 8-10 годин при 75°С.

Сливи на зиму — 9 рецептів приготування, покрокові з фото …
1 год 5 хв 4 Завдяки довгому варінні варення зі сливи з волоськими горіхами вийде карамелізованим. Горіхи додадуть особливий присмак, а кориця – дивовижний …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *