Як правильно чистити баклажан

Як правильно вибирати баклажани?

Головні ознаки того, що плід зірвано вже досить давно, є: коричнева плодоніжка, коричневі плями, м'якість, слизькість, а також зморшкувата і суха шкірка. Ні в якому разі не купуйте такі баклажани! Перед покупкою натисніть на шкуру біля основи баклажана. Якщо від пальця залишиться вм'ятина, це означає, що плід старий.

Кому не можна їсти баклажани?

Зверніть увагу, людям, що хворіють на гастрит, розлади травлення і виразки шлунка – вживати баклажани не можна. Також не варто захоплюватися баклажанами людям з цукровим діабетом, адже овоч може знижувати рівень цукру в крові. Баклажан має проносний ефект, тому його не можна їсти при діареї.

Що корисного в баклажанах?

Плоди багаті на клітковину, яка виводить з організму не тільки надлишкову рідину, а й шлаки. Баклажани містять вітаміни групи B, вітамін С, РР та каротин, а також такі необхідні організму мінеральні речовини, як калій, залізо, кальцій, магній, натрій та фосфор.

Как почистить баклажан: 9 шагов (с иллюстрациями)
Як треба чистити баклажани, щоб смак перевершував всі очікування! … якщо баклажан свіжий, то його насіння не мають занадто вираженим пряним …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *