Як правильно готувати глінтвейн

Глінтвейн роблять за допомогою нагрівання (70~80 °C) вина разом із цукром і прянощами. Нагрівання відбувається на середньому вогні з періодичним помішуванням, після чого потрібно дати глінтвейну настоятися під кришкою 40-50 хвилин, аромат спецій розкривається поступово. Глінтвейн до кипіння не доводиться.3 січ. 2023 р.

Що кладуть у глінтвейн?

Рецепти смачного глінтвейну · Приправа для класичного глінтвейну – апельсин, лимон, кориця, духмяний перець, гвоздика. · Приправа для глінтвейну з білого вина – апельсин, грейпфрут, кардамон, гвоздика, кориця, бадьян, барбарис. · Приправа для глінтвейну від застуди – апельсин, імбир, мед, кориця, гвоздика.

Як приготувати глінтвейн від застуди?

Приготування напою

  1. вибирайте саме скляний посуд;
  2. не кип'ятіть напій, лише доведіть його до кипіння;
  3. воду для вина приготуйте заздалегідь та вливайте її по стінці посуду;
  4. напій потрібно процідити після приготування;
  5. подавати глінтвейн варто у високих склянках – це допоможе довше зберегти його гарячим.

Як приготувати безалкогольний глінтвейн?

Безалкогольний глінтвейн: Покроковий рецепт У невелику каструлю вилийте сік (1 л) і додайте всі спеції: 2 палички кориці, 5 шт. гвоздики, 2 лаврових листки і 2 гілочки чебрецю. Потім додайте цукор і половину апельсинових кілець. Поставте на маленький вогонь і варіть протягом 10 хвилин.

Класичний глінтвейн вдома: покроковий рецепт з …
Глінтвейн: класичний рецепт приготування в домашніх умовах має свої правила і секрети Отже, перед тим, як готувити …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *