Як правильно готувати лечо

Рецепт лечо по-болгарськи Нарізати уздовж на широкі смужки або на квадратики. Пюре зі свіжих помідорів (пропущених через м'ясорубку або подрібнених в блендері) уварити в 2-3 рази. Додати сіль, цукор, нарізаний перець і варити 20-30 хвилин, помішуючи. Закатати лечо в стерилізовані банки.

Як приготувати лечо з яйцем?

Спосіб приготування:

  1. Ріпчасту цибулю ріжемо кільцями.
  2. Розігріваємо сковороду з оливковою олією і викладаємо на неї цибулю.
  3. Після додаємо перець з помідорами і тушкуємо близько 10 хвилин. Потім заливаємо яйцями і тримаємо на вогні до готовності.
  4. Зверху можна додати зелень і сіль за смаком.

Кеш

Як приготувати лечо з помідорів і перцю?

  1. Помідори помити і пропустити через м'ясорубку.
  2. Додати цукор, рослинну олію, чорний перець, сіль, лавровий лист і оцет. Довести до кипіння і варити 30 хвилин, потім додати попередньо нарізаний перець. …
  3. Простерилізувати банки і кришки.
  4. Налити в банки лечо, закатати, перевернути і укутати до повного охолодження.

Як правильно готувати лечо — кулінарні рекомендації – Телеграф
В традиційному рецепті угорського лечо обов’язково присутні 3 продукти — помідори, болгарський перець і ріпчаста цибуля. Але насправді без цибулі цілком можна обійтися. Читайте також: Рецепти 07 серпня 2022, 17:30 Кабачкове лечо на зиму: додайте всього 1 інгредієнт для пікантності і за вуха не відтягнеш


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *