Як правильно готувати шпинат

Шпинат вариться впродовж 3-5 хвилин. Якщо заздалегідь його заморожували, то час приготування потрібно збільшити на 2 хвилини. Відлік необхідно вести з моменту закипання води. У пароварці шпинат вариться впродовж 2 хвилин.11 груд. 2017 р.

Як правильно і смачно приготувати шпинат?

Листя шпинату добре промийте, дайте воді стекти, обріжте товсті стебла. Часник почистіть і поріжте тонкими пластинками. На сковороді розігрійте оливкову олію, обсмажте часник буквально одну хвилину, додайте листя шпинату і припустіть їх, поки вони не стануть м'якими. Додайте сік лимона і тушкуйте ще 1 хвилину. Кеш

Як правильно вживати шпинат?

Шпинат можна вживати в будь-якому вигляді, його величезна перевага в тому, що навіть при термічній обробці він зберігає більшість поживних речовин. Молоді пагони краще підходять для салатів або легких соусів. Універсальний соус із зелені відмінно поєднується з м'ясом, морепродуктами та сиром.

Кому не можна їсти шпинат?

Якщо у людини є порушення водно-сольового обміну, тоді шпинат краще прибрати з раціону. Це стосується тих, хто має хвороби печінки, нирок, нефрит, захворювання жовчного міхура і підшлункової залози. При сечокам'яній хворобі медики також не рекомендують їсти рослину.

Шпинат по-итальянски – Cooking Palette
Промыть шпинат хорошо и обсушить. В большой глубокой сковороде нагреть оливковое масло. Добавить хлопья острого перца и чеснок; готовить на небольшом огне около минуты. Чеснок не должен …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *