Як правильно квасити капусту

Квашена капуста – рецепт класичний Капусту вимити, дрібно нашаткувати, змішати з натертою морквою. Змішати сіль і цукор, посипати ними капусту і розминати її руками до тих пір, поки вона не стане м'якою. Перекласти капусту в глибоку ємність, заповнюючи до країв, зверху утрамбувати ступкою або ложкою.21 жовт. 2022 р.

Скільки солі на 3 х літрову банку капусти?

Скільки солі потрібно на 3-літрову банку Тому для заготівлі 1 банки знадобиться всипати близько 50-70 г солі, а це близько 2-3 столових ложок.

Як квасити капусту щоб була хрусткою в банках?

Секрет в тому, що капусту потрібно сильно стискати, тоді вона виділить сік і його буде достатньо для запуску процесу бродіння. Така квашена капуста в банці без розсолу зберігається в холодильнику або в прохолодному місці, час від часу капусту потрібно проколювати дерев'яною шпажкою, добираючись до самого дна банки.

Скільки потрібно солі на 1 кг капусти?

Для того, щоб посолити 1 кг нашаткованої капусти, нам знадобиться 25-30 г солі. Якщо ваг у вас немає, запам'ятайте, що столова ложка без гірки – 25 г, з гіркою – 30 г. Для більшого об'єму капусти, збільште кількість солі пропорційно: на 2 кг капусти – 50-60 г солі і так далі.

Як квасити капусту: швидкий рецепт – tochka.net
Дізнайся, як правильно квасити капусту, якщо її потрібно небагато, але швидко, щоб вона мала приємний пікантний смак і до того ж щоб вона не …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *